Υπηρεσίες

Παρέχω στους μαθητές και στους γονείς τους μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Έλα να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον σου!

Ατομική συμβουλευτική με τη βοήθεια του διεθνώς αναγνωρισμένου τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Ariston Candidates

Είσαι μαθητής λυκείου και σε ενδιαφέρει να βρεις τις κατάλληλες σπουδές για εσένα; Επικοινώνησε μαζί μου κι έλα να σου δείξω το δρόμο. Κάνε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού σήμερα!

Επαγγελματικός προσανατολισμός και επαναπροσδιορισμός επαγγελματικής σταδιοδρομίας με τη βοήθεια του διεθνώς αναγνωρισμένου τεστ Ariston Adults

Μέσα από σημαντικές συνεργασίες με επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σου παρέχω τη δυνατότητα να κάνεις έγκυρα, επιστημονικά τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψεις.

Συνεχής επικοινωνία! Γνώρισε τον εαυτό σου! Μάθε τι θέλεις και τι μπορείς να κάνεις, γρήγορα και απλά

Σέβομαι τις επιθυμίες σας! Στην περίπτωση που έχετε απορίες, σε οποιαδήποτε φάση της συμβουλευτικής διαδικασίας, αλλά και σε μεταγενέστερο στάδιο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Διαδικασία

Η διαδικασία της συμβουλευτικής περιλαμβάνει, συνήθως, δύο συναντήσεις.

  • Η πρώτη συνάντηση διαρκεί περίπου 1 ώρα και περιλαμβάνει τη γνωριμία, καθώς και τη χορήγηση του κατάλληλου για την περίπτωσή σου τεστ (Ariston Candidates ή Ariston Adults).
  • Η δεύτερη συνάντηση διαρκεί περίπου 1.5 ώρα και περιλαμβάνει συζήτηση, καθώς και προσωπική ανάλυση των αποτελεσμάτων του τεστ.
  • Στην περίπτωση που επιπλέον συναντήσεις είναι επιθυμητές, είμαι στη διάθεσή σου!

Αρέσει σε %d bloggers: