Πώς μπορώ να σε βοηθήσω;

Σου παρέχω ατομική συμβουλευτική! Με ενδιαφέρει να σε γνωρίσω σε βάθος. Έτσι, θα είμαι σίγουρη, ότι μαζί θα βρούμε ακριβώς το επάγγελμα εκείνο που ανταποκρίνεται ακριβώς στα θέλω, στις κλίσεις και στα ενδιαφέροντά σου.

Διεθνώς αναγνωρισμένο και σταθμισμένο εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού και επαγγελματικού επαναπροσδιορισμού! Θα απαντήσεις σε ερωτήσεις που δημιουργήθηκαν από μια εξειδικευμένη ομάδα. Όλα τα ερωτηματολόγια του τεστ είναι αναγνωρισμένα διεθνώς.

Το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει πλήρως – στο εγγυώμαι εκ των προτέρων! Θα βρεις κάτι παραπάνω από τις κλίσεις και τα ταλέντα σου. Μέσα από τηνανάλυση των αποτελεσμάτων σου θα καταλάβεις την προσωπικότητά σου, θα αντιληφθείς ποιά είναι τα δυνατά σου σημεία και το σημαντικότερο: θα συγκριθείς με καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου!

Πολυετής γνώση και εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης! Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται κόπο. Χρειάζεται απλά να εμπιστευθείς τους κατάλληλους επαγγελματίες εγκαίρως. Έτσι γλιτώνεις χρόνο, κόπο και χρήματα.

Ευελιξία! Γνωρίζω ότι η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Κλείσε το ραντεβού σου μαζί μου σε ώρα και μέρα που σε εξυπηρετεί καλύτερα – ακόμη κι αν αυτή η μέρα είναι το Σάββατο!

Αρέσει σε %d bloggers: