Δημοσιεύσεις

1. Από τον Μάρτιο του 2020 κυκλοφορεί το βιβλίο μου με θέμα «Ακαδημαϊκή ή Επαγγελματική Εκπαίδευση;» στα ελληνικά. Δίνεται έμφαση στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καθώς και το κατά πόσο αυτός μπορεί να αυξήσει την ελκυστικότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Αναλύονται οι απόψεις εκπροσώπων του Ο.Α.Ε.Δ., του Ι.Ε.Π., καθώς κι επιχειρηματιών, οι οποίες με βοηθούν να καταλήξω σε σημαντικά συμπεράσματα. Διατίθεται στο Amazon ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να σας το αποστείλω με δωρεάν μεταφορικά (σε Γερμανία, Ελλάδα και Κύπρο).

2. Στην ελληνογερμανική έκδοση «Transition» του ερευνητικού ινστιτούτου FIAP e.V. ανάμεσα σε πολύ σημαντικά άρθρα θα βρείτε και το δικό μου με τίτλο «Η αναγέννηση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα» (σελ. 32).

3. Στην ιστοσελίδα του DLR στην κατηγορία «Nachhaltigkeit», θα βρείτε άρθρο μου σε συνεργασία με τον κ. Dr. Rüdiger Klatt και την κ. Silke Steinberg, σχετικά με την οικολογική διάσταση της επαγγελματικής εκπαίδευσης (σελ. 47). Τη δημοσίευση μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν σε μορφή .pdf.

Αρέσει σε %d bloggers: